KSO BAŞKANI KÜTÜKCÜ, CUMHURİYET’İN 90. YILINI KUTLADI

KSO Başkanı Kütükcü, Cumhuriyet’in 90. Yılını kutladı

Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Büyük mücadelelerle kazanılan Cumhuriyet’in 90. Yılının önemine vurgu yapan Başkan Kütükcü’nün mesajı şu şekilde:

“Aziz milletimizin bir var olma mücadelesi vererek kurduğu, bizlere bıraktığı en değerli miras olan Cumhuriyet’in 90. yılını kutlamaktan büyük onur duyuyoruz. Böylesine güçlü bir mirasın emanetçileri olmaktan şeref duymakla beraber, bu mirasa sahip çıkmak, demokrasi kültürümüzü güçlendirerek yolumuza devam etmek ise önceliğimizdir.

Cumhuriyet’in başta iş dünyamız olmak üzere milletimiz için bir önemi de, 100. yıl hedeflerimizdir. Türkiye, Cumhuriyet’in 100. yılında, 2023’te 500 milyar dolar ihracat yapmayı, kişi başı gelirini 25 bin dolara çıkarmayı hedeflemektedir. İnşallah birlik ve beraberlikle bu hedeflere ulaştığımızda daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye’de yaşayacağız.

Bizlere bu onuru yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi şükranla anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”