Duyurular

Çok Değerli Üyemiz;

Konya Sanayi Odası ile Selçuk Üniversitesi  Teknoloji Fakültesi’nin müştereken uygulamaya koyduğu  ve tanıtım toplantısı 23 Aralık 2013 tarihinde Odamız Konferans Salonunda yapılan “İŞ HAYATINA HAZIRLAMA –KONYA SANAYİSİNE UYGUN MÜHENDİS YETİŞTİRME” projesi kapsamında; Makine, Elektrik ve Elektronik  ile  Bilgisayar  Mühendisliği Bölümlerinden  öğrenci talep edecek  siz değerli sanayicilerimiz Ek’te yer alan “İŞ YERİ TANITMA FORMU” nu doldurarak  Oda Genel Sekreterliğine (staskazan@kso.org.tr  / 248 93 51 nolu faksa veya elden  ) yıl boyunca gönderebilirler.

Bilgilerinize rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

KSO-SÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ KARİYER PLANLAMA VE TAKİBİ OFİSİ ,İŞ HAYATINA HAZIRLAMA PROJESİ TANITIMI