KONYA BİLİM MERKEZİ SERGİ TASARIMI VE PROTOTİPLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ TOPLANTISI

Sayın Üyemiz;

TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) tarafından 01.12.2014 tarihinde yayınlanan Ulusal Sanayi Destek Programlarından 1511- Öncelikli Alanlar AR-GE Destek Programı kapsamında Bilim Merkezleri Sergileri Tasarımı ve Prototiplerinin Geliştirilmesi çağrısı çerçevesinde Konya Bilim Merkezi siz değerli üyelerimizi bilgilendirmek, hazırlık aşamasındaki projeleri   paylaşmak ve işbirliği yapmak maksadıyla 13.12.2014 Cumartesi günü saat 14:00’te Konya Bilim Merkezinde toplantı yapmayı planlamış bulunmaktadır.

Konya Bilim Merkezi ile işbirliği yapmak isteyen üyelerimizin bilgilerine rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

Tarih : 13.12.2014 Cumartesi

Saat : 14:00