ENDÜSTRİYEL TASARIMLARIN ULUSLARARASI TESCİLİNE İLİŞKİN LAHEY SİSTEMİNİN ETKİN KULLANIMI

04.11.2013

SEMİNER

(07 Kasım 2013)

Sayın Üyemiz;

Odamız, Konya Barosu ,Konya Ticaret Borsası, Konya Ticaret Odası,Türk Patent Enstitüsü ve Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO) işbirliği ile düzenlenen “ENDÜSTRİYEL TASARIMLARIN ULUSLARARASI  TESCİLİNE İLİŞKİN LAHEY  SİSTEMİNİN ETKİN KULLANIMI” seminerine katılımınızı rica eder, hayırlı işler dileriz.

KONYA SANAYİ ODASI  BAŞKANLIĞI

Tarih    :  07 Kasım 2013 Perşembe

Saat      :  09:00

Yer       :  Konya Ticaret Borsası Konferans Salonu

PROGRAM İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

KATILIMCI FORMU : Lütfen bu formu doldurup 06 Kasım 2013 Çarşamba gününe kadar odamızın

248 93 51 Nolu faksına gönderiniz.

Katılımcı Adı Soyadı

Firma Adı