SANAYİDE YEŞİL GÜNDEM-1

SANAYİDE YEŞİL GÜNDEM-1

Avrupa Yeşil Mutabakatı Kapsamında Değişen Beklentiler ve Uygulamalar

3 MAYIS 2023 ÇARŞAMBA

Konya Sanayi Odası olarak, Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Yeşil Dönüşüm kapsamında yaşanacak değişimler ve bu konudaki güncel gelişmeleri yakından takip etmek amacıyla başlattığımız “Sanayide Yeşil Gündem” programının ilki Avrupa Yeşil Mutabakatı Kapsamında Değişen Beklentiler ve Uygulamalar temasıyla 3 Mayıs Çarşamba 2023 tarihinde saat 14:00’te Konya Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecektir.

Avrupa Yeşil Mutabakatı ile ilgili gelişmelerin ve ihracata olacak etkilerinin anlatılacağı programda; yeşil dönüşümün beraberinde getireceği avantaj ve dezavantajlar, sanayi uygulamaları ve enerji verimliliğinin önemi gibi konulara değinilecektir.

Katılımlarınızı bekleriz.