KRİZ YÖNETİMİ VE KRİZ İLETİŞİMİ ONLİNE EĞİTİMİ

KRİZ YÖNETİMİ VE KRİZ İLETİŞİMİ

ONLİNE EĞİTİMİ

Sayın Üyemiz;

Konya Sanayi Odası olarak 17 Ağustos 2022, saat 14.00-17.00’da “Kriz Yönetimi ve Kriz İletişimi i” online eğitimi düzenlenecektir.

Online Eğitimde;

• Kriz Yönetimi
  • Kriz Yönetiminde İletişim
  • Krizde Yönetim Süreçleri
  • Krizden Yarar Sağlamak ve Yeni İmaj Yaratmak

Konuları ele alınacaktır.

Eğitim Yeri: Konya Sanayi Odası aracılığıyla ZOOM uygulaması üzerinden online olarak düzenlenecektir.

Tarih: 17 Ağustos 2022

Saat: 14.00 – 17.00

Eğitmen: Ekin Kopkiman

EKİN KOPKİMAN KİMDİR?

1967 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini İstanbul’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi (o zamanki adı ile Basın Yayın) İletişim Fakültesinde okurken 1986’da Hürriyet Yayın Grubu’nun çıkardığı Blue Jean Dergisi’nde gazeteciliğe başladı. 1987’de Betül Mardin’in yönlendirmesi ile Camel Trophy organizasyonunda görev aldı.1988’de Nezih Duru Turizm bünyesinde, turizm ve otelcilik alanında, Amerika ve Jamaica gibi yurt dışı tecrübeleri kazandı. 1993’te atandığı İstanbul Maçka Oteli’nde sırası ile Halkla İlişkiler ve Pazarlama Müdürlüğü, Yiyecek İçecek Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcılığı ve Emekli Sandığı Otelleri Genel Satış Koordinatörlüğü görevlerini üstlendi. Aynı dönemde Maliye ve Gümrük Bakanı Adnan Kahveci’nin Halkla İlişkiler Danışmanlığı, Bakırköy Belediyesi Başkanı Ali Talip Özdemir’in Halkla İlişkiler Danışmanlığı ve İnterpress & İntermedya Grubu Başkanları’nın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü görevlerini sürdürdü. Yine bu dönemde Turyap Eğitim programlarında halkla ilişkiler ve pazarlama konularında eğitimler verdi. 1995’te Londra Francis King School’da pazarlama ve ekonomi dersleri aldı. Türkiye’ye döndükten sonra Bayındır Holding projesi İstanbul Tatilya Eğlence Merkezi’nin kuruluş çalışmasına katıldı ve Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlendi. 1997’de Türkiye’nin ilk ve tek Relais Chateaux Oteli Bosphorus Pasha Hotel ve Cecconis’s Restaurant’ın Genel Müdürlüğü’ne getirildi. 2005’te İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde reklam, pazarlama ve halkla ilişkiler eğitimleri verdi. 1999 yılından beri Rönesans Değişim Bilimleri Enstitüsü’nde eğitmen ve danışman olarak faaliyetlerine devam eden Ekin Kopkiman, çeşitli yayın kuruluşlarında editörlük ve tercüme çalışmalarının yanı sıra 2014 yılından bu yana Karnaval Grup bünyesinde, Borusan Klasik Radyosu’nun editörü ve Echo ile Bodoslama Programı’nın yapımcısı ve sunucusudur.

Detaylı Bilgi İçin Konya Sanayi Odası-Dış Ekonomik İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü

Tel   : +90 332 251 06 70 - 144 – Hakan Cura
Faks: +90 332 248 93 51  - mail: hcura@kso.org.tr