Duyurular

YENİ NESİL DIŞ TİCARETTE BLOKZİNCİR UYGULAMALARI AKBANK & WE.TRADE PLATFORMU İŞBİRLİĞİ WEBİNARI 1 NİSAN 2022

1 Nisan 2022

Sayın Üyemiz;

Konya Sanayi Odası ve Akbank iş birliğiyle 1 Nisan 2022 Cuma günü saat 10:30-11:30 saatleri arasında “Yeni Nesil Dış Ticarette Blokzincir Uygulamaları” başlıklı  Akbank & we.trade Blockzincir tabanlı dış ticaret platformu işbirliği bilgilendirme webinarı gerçekleştirilecektir.

Webinarda, Akbank Dış Ticaret Satış ve Ürün Yönetimi Birim Müdürü Sn. Şeniz Doğu DURAN ve Akbank Dış Ticaret Pazarlama ve Ürün Yöneticisi Sn. Hülya EKİCİ tarafından bilgilendirici sunumlar gerçekleştirilecek ve ardından katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Söz konusu webinara katılım sağlamak isteyen üyelerimizin aşağıda paylaşılan linkteki formu 31 Mart 2022 tarihine kadar doldurmasını rica ederiz.

Kayıt için tıklayınız.

Not: Katılım bilgileri, kayıt formunu dolduran üyelerimizin e-posta adreslerine ayrıca iletilecektir.

Detaylı Bilgi İçin:

Dış Ekonomik İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü