YAPI İŞLERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETMELİK TASLAĞI GÖRÜŞ ÖNERİSİ

SAYIN ÜYEMİZ,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun 30’uncu maddesi uyarınca hazırlanan “Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliği” taslağına ilişkin görüşlerimiz talep edilmektedir.

Yazımız ekinde sunulan söz konusu yönetmelik taslağının tarafınızca incelenerek, Odamız görüşlerine esas teşkil edecek görüş ve önerilerinizi 30 Mayıs 2013 tarihine kadar Odamız Genel Sekreterliğine e-posta (staskazan@kso.org.tr) veya faks (248 93 51) yoluyla iletmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI