UNİKOP 4. MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ PROJE PAZARI

Konya Ovası Projesi (KOP) bölgesinde teknolojik imajın güçlendirilerek bölgenin teknoloji ve inovasyon alanındaki aktörleri arasındaki yerinin sağlamlaştırılması, iş birliklerinin arttırılması ve yapılan çalışmaların işlerlik kazanması; Mühendislik Fakültesi öğrencilerinde bilimsel düşünme, araştırma ve proje kültürüne ilgi ve anlayışın oluşup gelişmesine katkıda bulunmak, öğrencileri proje üretmeye ve geliştirmeye özendirmek ve geleceğin bilim insanları olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) ve Selçuk Üniversitesi işbirliği ile 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan “UNİKOP 4. Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı” etkinliği düzenlenmektedir.

Bilgilerinize rica ederiz.

UNİKOP 4. Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı Bilgi Formu