TÜRK LİRASI İLE TİCARET HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda; son yıllarda Türk Lirası (TL) ile yapılan ticaretin toplam dış ticaretimiz içerisindeki payı artış gösterdiği bildirilmektedir. Bu kapsamda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde TL ile ticaretin dinamiklerinin daha net anlaşılmasına yönelik olarak bir çalışma yürülmekte olduğu belirtilerek  konuya ilişkin Odamız görüşleri talep edilmektedir.

Bu kapsamda, yukarıda belirtilen talebe ilişkin olarak TOBB’a iletilecek Odamız görüşlerine dayanak oluşturmak üzere, görüşlerinizin en geç 25 Mart 2016  günü mesai saati bitimine kadar Odamızın yaziisleri@kso.org.tr  e-posta adresine ulaştırılması hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI