Duyurular

TOBB YAZILIM MECLİSİ DÜNYAYA AÇILMAK İSTEYEN YATIRIMCILARA DESTEK OLMAK İÇİN SOFT_AWAY PROJESİ BAŞLATIYOR

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Yazılım Meclisi tarafından başlatılan proje kapsamında; desteklenen yazılım sektörünün küreselleşmesine ve ihracatçı yapısının güçlendirilmesine katkı verilecek. TOBB ve Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleştirilen proje başvuruları başladı. Konuyla ilgili Komisyonun olurunu alan yazılım firmalarının; eğitim, danışmanlık ve yurtdışı pazarlama faaliyetlerinin % 75’i Bakanlık tarafından karşılanacak olup, % 25’i katılımcı şirket tarafından sağlanacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki Türkiye Yazılım Meclisi, Soft_Away  adı verilen proje ile ülkenin üretim ve ihracatında katma değeri artırmayı hedefliyor.

Projeye http://www.tobb.org.tr/Sayfalar/20160819-SoftAway.php web adresinden 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuruda bulunulabilecektir.

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren ve küresel bir oyuncu olmak isteyen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI