TOBB UYUM ARABULUCULUK VE UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM MERKEZİ AÇILIŞ TÖRENİ HK.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin girişimleri ile hukuk uyuşmazlıklarında alternatif uyuşmazlık çözümleri alanında ulusal ve uluslararası hizmet vermek amacıyla kurulan TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi'nin açılış töreninin 11 Mart 2021 Perşembe günü saat 11’de online olarak  gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Adalet Bakanı Sayın Abdülhamit Gül ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilecek olan açılış töreninin ardından “Arabuluculukta Güncel Gelişmeler Paneli” düzenlenecek olup açılış törenine ve panele ilişkin  program ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla

Konya Sanayi Odası