TET AR-GE PROJE PAZARI 5

Sayın Üyemiz;

İlgi: İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri’nin 30.10.2015 tarihli ve 41111086-TİM.İMMİB.GSK.ELK.2015/528-13688 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Elektrik, Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) Elektrik Elektronik ve Hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren 6000 bini aşkın üye firmasıyla Türkiye’nin en büyük ihracatçı Birliklerinden biri olduğu belirtilmiştir.

Yazıda devamla, Elektrik, Elektronik ve Bilişim temalı TET Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğinin 4.sü, 08 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilmiş olup proje pazarına başvurusu alınan 500 projeden 143 tanesi etkinlik gününde sergilenmeye hak kazanmış ve proje sahipleri gün boyunca iş adamları, yatırımcılar, sanayiciler ve ilgili diğer ziyaretçiler ile bir araya gelme şansı elde ettiği, etkinlik gününün sonunda derece alan projelere, düzenlenen bir törenle 150.000 TL tutarında ödül dağıtıldığı bildirilmiştir.

06 Nisan 2016 tarihinde 5.sini gerçekleştirmeyi planlandığı, “TET Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği için aşağıdaki kategorilerde proje başvuruları http://www.tetprojepazari.org/ adresinden alınmaya başlandığı bildirilmiş olup son başvuru tarihi 12.02.2016 saat 17:00 dir.

1.    Bilgi ve İletişim Teknolojileri Uygulamaları (ICT)

2.    Enerji Üretim, İletim ve Dağıtımına Yönelik Uygulamalar

3.    Çevre ve Enerji Verimliliği Uygulamaları