Duyurular

SÜNGER, KEÇE ELYAFTAN MAMUL YATAK, KOLTUK, KANEPE-MOBİLYA ÜRETİM VE SATIŞI İLE İŞTİGAL EDEN İŞYERLERİNİN SİGORTALANMASI HAKKINDA

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB)’nden alınan 08.05.2012 tarihli ve 0543/10543 sayılı yazıda,

Sünger, keçe elyaftan mamul yatak, koltuk, kanepe-mobilya üretim ve satışı ile iştigal eden işyerlerinin sigortalanması hakkında, Hazine Müsteşarlığı tarafından Türkiye Odalar Borsalar Birliğine intikal ettirilen 24.04.2012 tarihli ve 07126 sayılı yazı ekte gönderilmiştir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Hazine Müsteşarlığının 24.04.2012 tarihli ve 07126 sayılı yazısı