duyuru-ust-2.jpg (26 KB)

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

11-13 Kasım 2022 tarihlerinde Orman Mühendisleri Odası tarafından Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ”Orman ve Ekosistem Zirvesi & Fuarı”nda, 12 Kasım 2022 Cumartesi günü 14.00-17.00 saatleri arasında TOBB Türkiye Orman Ürünleri Meclisi özel paneli düzenlenecektir.

Kamunun ve özel sektörün tüm taraflarının bir arada yer alacağı panelde; orman ürünleri sektörünün gelecek vizyonu ve bu vizyona ulaşmak için ihtiyaç duyulan adımlar değerlendirilecek olup, ekli program kapsamında gerçekleştirilecek panelin ilgili üyelerinize duyurulmasından memnuniyet duyulacaktır.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI