Duyurular

MESLEKİ EĞİTİMİN YAYGINLAŞTIRILMASI AMACIYLA TALEP EDİLEN MEVZUAT DÜZENLEMELERİ GÖRÜŞ ÖNERİSİ HK.

Sayın Üyemiz;

Esnaf ve Sanatkarlar Şûrası’ndaki komitelerden biri olan “Mesleki Eğitim Komitesi” toplantısında, mesleki eğitimin yaygınlaştırılması amacıyla çıraklık eğitim sisteminin geliştirilmesine yönelik öneriler ile ilgili mevzuat değişikliği yapılması gerektiği ifade edilmektedir.

Ekte de bir örneği yer alan önerilere ilişkin odamız görüşlerini teşkil edecek olan görüşlerinizin en geç 9 Temmuz  Perşembe günü mesai saati bitimine kadar  yaziisleri@kso.org.tr adresine yada 248 93 51 No’lu faksa gönderilmesini rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI

31 Mart 2015 tarihli Mesleki Eğitim Komisyonu Kararı