MENA BÖLGESİ ÖZELİNDE DIŞ TİCARET SEMİNERI

Sayın Üyemiz,

Konya Sanayi Odası ve Albaraka Türk Katılım Bankası Konya Şubesi işbirliğinde yürütülen "MENA Bölgesi Özelinde Dış Ticaret" konulu seminer 23 Ekim 2015 Cuma günü Konya Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecektir. MENA Bölgesinde ticari faaliyet gerçekleştiren ya da gerçekleştirmeyi planlayan üyelerimizin programa katılması faydalı olacaktır.

Eğitime ilişkin döküman ve kırtasiyeler programa kayıt yaptıranlara verilecektir.

Ayrıca Albaraka Türk Katılım Bankası Konya Şubesi seminere katılan Konya Sanayi Odası Üyelerine özel bir takım avantajlar sağlanacaktır. Aşağıda belirtilen avantajlı paket içerikleri ve fiyatlama hususunda özel çalışmalar seminer öncesi ve ya sonrasında katılımcılarımızla paylaşılacaktır.

Seminere katılacak üyelere özel;

3 ay süreyle paket ücreti alınmaksızın Dış Ticaret Paketi,

3 ay süreyle ücretsiz Net KOBİ Paketi,

Firma özelinde avantajlı fon kullandırım fiyatlaması,

BES'te giriş aidatı ve yönetim gider kesintisi komisyon oranı üzerinde %50 indirim,

Oda üyelerine ücretsiz Dış Ticaret Eğitimi,

Uygun prim tutarıyla Kredi Hayat Sigortası.

Tarih: 23 Ekim 2015 - Cuma

Saat: 09:00 - 16:30

Yer: Konya Sanayi Odası - Konferans Salonu

KONUŞMACILAR:

Muzaffer Çömlek - Albaraka Türk Katılım Bankası Finansal Kurumlar Müdürlüğü

Mustafa Doğan - MENA Bölgesine İhracat

Bilal Çiftçi - MENA Bölgesinden İthalat

Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Bölgesi Dış Ticaret Semineri Kayıt Formu

Ad-Soyadı:

Firma Adı:

E-Posta:

Telefon:

Bu formu doldurarark 19 Ekim 2015 tarihine kadar 251 44 99 nolu faksa göndermenizi ya da fbayraktar@kso.org.tr veya ihsan.emre@kso.org.tr e-mail adreslerine bilgi vermenizi rica ederiz.