Duyurular

KULLANILMIŞ VEYA YENİLEŞTİRİLMİŞ OLARAK İTHAL EDİLEBİLECEK BAZI MADDELERE İLİŞKİN TEBLİĞ GÜNCELLENMESİ HK.

Kullanılmış veya Yenileştirilmiş Olarak İthal Edilebilecek Bazı Maddelere İlişkin Tebliğ Güncellenmesi Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan 19.09.2014 tarih ve 17.920 sayılı kayıtlı yazıda Ülkemize kullanılmış olarak ithali, İthalat Rejimi Kararı’nın 2. Ve 7. Maddeleri gereği Bakanlıkların (İthal Genel Müdürlüğü) iznine tabi olup, 31.12.2013 tarih ve 28868 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kullanılmış veya Yenileştirilmiş Olarak İthal Edilebilecek Bazı Maddelere İlişkin Tebliğ” in güncellenmesi için Odamız görüşleri istenmektedir.

Bu itibarla Odamız görüş ve önerilerinin oluşturulmasında dayanak oluşturmak üzere söz konusu görüşlerinizi  en geç 01 Ekim 2014  Çarşamba Günü mesai bitimine kadar Oda faksına (2489351) veya  mserkankanarya@kso.org.tr  e-posta adresine iletmenizi önemle rica ederiz.