Duyurular

KONYA SANAYİ ODASI TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYELİĞİNE ADAY OLAN KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZİN LİSTESİNE İLİŞKİN DUYURU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine dair usul ve esaslar çerçevesinde; 14 Aralık 2012 Cuma günü saat 10.00 – 16.00 saatleri arasında Konya Sanayi Odası 3.kat Konferans salonunda yapılacak Konya Sanayi Odası TOBB  İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri için 05 – 11 Aralık 2012 tarihleri arasında adaylık başvurusunda bulunan Kadın Girişimcilerimize ait liste aşağıda sunulmuştur.

Bilgilerinize rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI