Duyurular

KONYA SANAYİ ODASI KONYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLĞÜ TEMSİLCİLİĞİNDEN YENİ BİR HİZMET

“ODA SİCİL KAYIT SURETİ, FAALİYET BELGESİ, TİCARETİ İKAMETGÂH VE BENZERİ BELGELERİ KOS TEMSİLCİLİĞİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ”

Çok Değerli Üyemiz;

Sizlere daha yakın olmak amacıyla Konya Organize Sanayi Bölgesi binasında hizmet veren Konya Sanayi Odası temsilciliğimiz;

İhracat işlemleri (ATR, FORM A, MENŞE ŞEHADETNAMESİ, EUR-1 VE EUR.MED Belgeleri satış ve onayı) yanı sıra ODA SİCİL KAYIT SURETİ ,FAALİYET BELGESİ  TİCARİ İKAMETGAH gibi belgeleri de vermeye başlamıştır.

Bilgilerinize rica eder, hayırlı işler dileriz.

Saygılarımızla

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

Detaylı bilgi ve iletişim için;

KSO KOS TEMSİLCİLİĞİ

Mevlüt CENGİZ