KOBİ'LER İÇİN HİBE DESTEĞİ HAKKINDA

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza gelen yazıda; Türkiye Koordinasyonu TÜBİTAK tarafından yapılan Ar-Ge ve inovasyon faaliyetlerine hibe desteği sağlayan Avrupa Birliği Ufuk 2020 projesi kapsamında KOBİ'lere özel olarak tasarlanan Hızlandırıcı (Accelerator) Programının başvurulara açıldığı belirtilmektedir.

Program kapsamında KOBİ'ler tarafından hazırlanan projelere 2,5 milyon Avro'ya kadar hibe verilmekte olduğu; ayrıca 15 milyon Avro'ya kadar girişim sermayesi alma imkanı da sağlanabilmekte olduğu belirtilmektedir. Destek oranı hibe seçeneği için proje bütçesinin % 70'idir.

Konu hakkında detaylı bilgi ile irtibat noktaları TÜBİTAK tarafından hazırlanan ve ekte bulunan bilgi notunda yer almaktadır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI