İSTANBUL SANAYİ ODASI 6. SANAYİ KONGRESİ

İstanbul Sanayi Odası 6. Sanayi Kongresi
 Sürdürülebilir Rekabet Gücü: Endüstriyel Teknoloji ve İnovasyon

İstanbul Sanayi Odası'nın, ilkini 50. Kuruluş Yılı olan 2002 yılında gerçekleştirdiği Sanayi Kongreleri her yıl düzenli olarak yapılan bir etkinlik haline gelmiştir.
Bu yıl 55. Kuruluş Yılını kutlayan ve Türk sanayisinin en köklü temsil kurumu olma gücünü üyelerinden alan İstanbul Sanayi Odası, Sanayi Kongrelerinin altıncısını 26-27 Kasım 2007 tarihlerinde gerçekleştirecektir.

6. Sanayi Kongresi'nin teması Sürdürülebilir Rekabet Gücü: Endüstriyel Teknoloji ve İnovasyon olarak belirlenmiştir.
Kongrede, Türk ve dünya ekonomisindeki gelişmeler ışığında Türk sanayisinin, teknoloji ve inovasyon konularına odaklanarak, uluslararası arenada daha kalıcı ve etkin bir rol üstlenebilmesi için gereken koşulların, karşılaşılan sorunların ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi hedeflenmektedir.

Kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının önde gelen temsilcilerinin bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları Sanayi Kongresinde, uluslararası platformda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların üst düzey yetkilileri de konuşmacı olarak katılım sağlamaktadır.

Katılımcılar, dinamikleri sürekli değişen iş ortamında, rekabet gücünü korumaya ve sürdürmeye yönelik başarı öyküleri ve firma deneyimlerini de dinleme imkanına sahip olacaklardır.

Kongre ile ilgili detaylı bilgi  ve başvuru için : www.iso.org.tr/kongre