ISM 2023 ŞEKERLEME VE ATIŞTIRMALIK ÜRÜNLER FUARI

Enterprise-Ust.jpg (21 KB)

ISM 2023 ŞEKERLEME VE ATIŞTIRMALIK ÜRÜNLER FUARI

Sayın Üyemiz,

Köln/ ALMANYA'da, 23-25 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan ISM 2023 Şekerleme ve Atıştırmalık Ürünler Fuarı'nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu Birliğimiz tarafından gerçekleştirilecektir.

Kakao, çikolata ve çikolata mamulleri, bisküvi, atıştırmalık ürünler, şekerli mamuller, kuruyemiş ve dondurma gibi geniş bir yelpazede ürünlerin sergilendiği, 2023 yılında 52. kez düzenlenecek olan ISM 2023 Fuarı, konusunda dünyanın en büyük fuarlarından biridir. Fuar, 2022 yılında 70 farklı ülkeden 1.050'den fazla katılımcıya ve 15.000 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır.

Birliğimiz, ISM 2022'de yaklaşık 615 m2'lik alanda 24 firma ile Milli Katılım organizasyonu düzenlemiştir. Bu yıl 22. kez Milli Katılımı gerçekleştirilecek olan fuarda Türkiye Pavilyonu ilk kez Hol 11.2'de yer alacaktır; Birliğimizce, ülkemizi ve sektörümüzü en iyi şekilde tanıtmak amacıyla gerek Almanya'daki muhtelif havalimanlarında gerekse fuar alanının en etkin mecralarında reklam ve tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilecek olup; Birliğimiz info alanında tadım ve tanıtım etkinliklerine ev sahipliği yaparak, ihracatçı firmalarımızın geniş katılımlarıyla Ülkemizi uluslararası platformlar da en iyi şekilde temsil edecektir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan Katılım İstek Formu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak 30 Aralık 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Birliğimizin hububat@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

İSTANBUL HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ (İHBİR)

Ayrıntılı bilgi için:

Hububat Koordinasyon Şubesi