Duyurular

BİLİŞİM YAZILIM TEKNOLOJİ VE OTOMASYON ALANINDA TEDARİK İMKANLARININ GELİŞTİRİLMESİ ÇALIŞMASI

Mevlana Kalkınma Ajansı öncülüğünde Konya Bilişim Kümelenmesi üyelerinin sunduğu hizmetlerle Konyalı işadamlarımızın tedarik ihtiyaçlarını karşılamak üzere Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Teknokent ve Innopark işbirliği ile “Bilişim, Yazılım, Teknoloji, Robot Teknolojileri, Otomasyon” ve ilgili alanlarda tedarik imkânlarının geliştirilmesi veya tedarik işbirliklerinin oluşturulması ile ilgili olarak bir saha çalışması başlatılmıştır. Bu çalışma ile firmalarımızın Konya’dan yerel kaynaklardan bilişim-yazılım alanında tedarik ihtiyaçlarının karşılanması, gerek duydukları çözümlerin bulunması ve ticari işbirliği sağlanması arzu edilmektedir.

Sizlerden gelecek cevaplar neticesinde, taleplerinizin karşılanmasına dönük olarak özel bir çalışma yürütülecektir. Bu vesile ile ihtiyaç duyduğunuz bilişim-yazılım alanı ile ilgili yazılım, program, danışmanlık ve benzeri hususlara ilişkin olarak ekteki formu doldurarak 18 Kasım 2016 Cuma günü 18.00’a kadar konyaydo@mevka.org.tr mail adresine göndermenizi istirham ederiz.

Bilişim Tedarik Formu