AZERBAYCAN’DA İŞ VE YATIRIM OLANAKLARI TOPLANTISI

Sayın Üyemiz;

İki ülke arasında, karşılıklı ticareti ve ekonomik gelişmeleri teşvik etmek amacıyla, firmalarımızı Azerbaycan ekonomisi ve pazarı hakkında bilgilendirmek için DEİK/Türk-Azerbaycan İş Konseyi ve Konya Ticaret Odası işbirliği ile Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Faig Bağırov, Azerbaycan Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Vasif Aliyev, Türk-Azerbaycan İş Konseyi Başkanı Cengiz Gül ve DEİK İş Konseyi Koordinatörü Nurengiz Eşki Azerbaycan ülkesinde ki ticari fırsatlar hakkında bilgiler sunacaklardır.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen firmalarımızın katılımcı isimlerini önceden aşağıdaki başvuru formunu doldurarak Konya Ticaret Odası (tercihen) 3530546 no.lu faksa veya dts@kto.org.tr e-mail adresine bildirmeleri rica olunur.

Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.

KONYA SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI

YER           :Konya Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonu
TARİH       :04 Temmuz 2013 Perşembe
SAAT         :11.30-12.45

Başvuru formu için tıklayınız.