Duyurular

AKİTASK- 2024 AKILLI TARIM MAKİNALARI AĞ OLUŞTURMA VE SEKTÖREL İŞ BİRLİĞİ KONFERANSI VE AKİTEK PROJESİ KAPANIŞ TÖRENİ

duyuru-ust-2.jpg (26 KB)

VE

AKİTEK PROJESİ KAPANIŞ TÖRENİ HAKKINDA

Sayın Üyemiz;

KTO Karatay Üniversitesi Akıllı Teknolojiler Merkezi AKİTEK ve TARMAKBİR iş birliği ile organize edilen AKİTASK- 2024 Akıllı Tarım Makinaları Ağ Oluşturma ve Sektörel İş Birliği Konferansı ve AKİTEK Projesi Kapanış Töreni, 6-7 Şubat 2024 tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Söz Konusu Konferans Hakkındaki ayrıntılı bilgiler ekte tarafınıza iletilmiş olup aşağıdaki linki tıklayarakta ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız