Bu web sitesi sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitemizde en iyi deneyimleri yaşamanız için çerezleri kullanır.

Reddet Kabul Et
Duyurular

7033 SAYILI KANUN HAKKINDA BİLGİLENDİRME

7033 SAYILI KANUN HAKKINDA BİLGİLENDİRME

 7033 sayılı Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun 1 Temmuz 2017 tarihli 30111 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Kanun ile sanayi işletmelerini ilgilendiren önemli değişiklikler getirilmiştir.

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü tarafından TOBB’a gönderilen 12.07.2017 tarihli ve 60716828-010.99E.1678 sayılı yazıda; Kanunun çıkarılış amacına uygun olarak gerekli etki alanının oluşturulması bakımından Kanun maddelerinin ilgili taraflara duyurulması istenmekte ve gerekli ikincil düzenlemelerin zamanında yapılmasının sağlanması için çalışma yapıldığı bildirilmektedir.

Hafta sonu çalışma ruhsatı, sanayici sicil, işyerinde uygulamalı eğitim, görsel ve işitsel yayınları alan cihazlar, elektrik üretiminde TRT payı ve yerli mali ile ilgili kanun maddeleri aşağıdaki ek ile bilgilerinize sunulmuştur.

Kanun Maddeleri