Duyurular

6552 SAYILI BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA DAİR KANUN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Sayın Üyemiz;

Kamuoyunda "torba yasa" olarak da anılan  "İş Kanunu İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun" 11.09.2014 tarih 29116 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Bu kanun kapsamında özellikle Maliye Bakanlığı’na bağlı vergi dairelerince tahsil edilen bazı kamu alacaklarının (vergiler, cezalar, gecikme zamları, gecikme ve faizleri, vb.), SGK prim borçları ve cezalarının ve meslek odalarına olan aidat vb. borçların yapılandırılması düzenlenmiştir.

Bu çerçevede Konya Vergi Dairesi Başkanlığı, Konya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası ve Konya Sanayi Odası ortaklığında "6552 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun" hakkında bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

Katılımınızı bekleriz.

Tarih:    22.10.2014, ÇARŞAMBA