4. KAMU ALIMLARI SEMPOZYUMU HAKKINDA

.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Tüm Oda ve Borsalara, Sektör Meclislerine, Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarına, OSBÜK'E ve Türkiye 100 Şirketlerine Kamu alımlarına ilişkin güncel gelişmeleri paylaşmak ve sektör sorunlarını ele alarak, çözüm önerilerini istişare etmek amacıyla Birliğimiz, Kamu İhale Kurumu ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde 14-15 Aralık 2022 tarihlerinde TOBB İkiz Kuleler/Ankara'da "4. Kamu Alımları Sempozyumu" gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Dr. Nurettin Nebati ile Birliğimiz Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilecek sempozyumda;- Mal, hizmet ile danışmanlık hizmet alımı ve yapım işleri ihalelerinde güncel gelişmeler, sorunlar ve öneriler,- Kamu İhale Kurumu ve kamu alımlarına genel bakış,- Elektronik Kamu Alımları Platformu ve kamu alımlarında dijital dönüşüm,- Kamu ihale sözleşme uygulamalarında güncel gelişmeler ile- Kalkınmada kamu alımlarının rolü konuları görüşülecektir. Sempozyuma ilişkin detaylı program ekte sunulmaktadır. Sempozyuma katılım için 9 Aralık 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar bilgi verilmesi gerekmektedir.

Kamu kurumları ve sektör temsilcilerinin katılımı sağlayacağı sempozyumla, kamu alımlarına ilişkin güncel gelişmelerin yanı sıra, sektör sorunlarının da ele alınması ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Kayıt Formu için tıklayınız.

KIKDavetiyeSempozyum-Sayfa-1.png (167 KB)

KONYA SANAYİ ODASI