Duyurular

22. ULUSLARARASI AYAKKABI VE DERİ SANAYİ FUARI GUANGZHOU ULUSLARARASI DERİ FUARI GUANGZHOU ULUSLARARASI BRONZLAŞMA TEKNOLOJİ VE MAKİNELERİ FUARI (GUANG ZHOU / ÇİN) KOSGEB DESTEKLİ İNCELEME GEZİSİ

22. Uluslararası Ayakkabı ve Deri Sanayi Fuarı

Guangzhou Uluslararası Deri Fuarı
Guangzhou Uluslararası Bronzlaşma Teknoloji ve Makineleri Fuarı

(Guang Zhou / ÇİN)

KOSGEB DESTEKLİ İNCELEME GEZİSİ

27 MAYIS – 3 HAZIRAN 2012

Çin ve Asya Pasifik bölgelerinde, AYAKKABI VE DERİ sanayisinin en önemli fuarı olarak kendini kabul ettiren SHOES & LEATHER 2012 GUANGZHOU. Avustralya, Bangladeş, Brezilya, Çin, Mısır, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, İtalya, Kore, Japonya, Meksika, Yeni Zelanda, Pakistan, Polonya: 27 ülke ve bölgeden 942 uluslararası katılımcı bulunmaktadır. Bu Fuara önceki yıl 53 ülkeden 36000 ziyaretçi gelmiştir.
Ana Ürün Grupları Ayakkabı Makine, Ekipman, Bronzlaşma Makine, Ekipman, Saraciye için makineler, Sentetik Deri Makinaları, Deri / Tabakhane, Deri Konfeksiyon suni Deri, Mobilya Deri, Ham Postlar, Ayakkabı Malzemeleri, kimyasal, Aksesuarlar / Bileşenleri,

PROGRAM;  27 Mayıs – 3 Haziran 2012 tarihleri arasında, Konya’dan Konya’ya gerçekleşecektir. Taslak program, başvuran firmalarımıza bildirilecektir.

PROGRAMIMIZA SON BAŞVURU TARİHİ  11 Mayıs 2012 Cuma’dır.

KATILIMCI SAYISI SINIRLIDIR. UÇAKLARDA DOLULUK YÜKSEK SEVİYEDEDİR. PROGRAMA KABULDE, BAŞVURU SIRASI DİKKATE ALINIR.

Gerek vize işlemlerinin zaman alması, gerekse çok büyük fuar olmasına bağlı olarak fuar tarihi yaklaştığında otel ve uçaklarda doluluk arttığından dolayı işlemlerin en yakın tarihte başlaması gerekmektedir. İlgili firmalarımızın en kısa sürede Odamızla irtibata geçmeleri menfaatleri gereğidir.

KOSGEB’İN YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ’NİN ÖN ONAYI ODAMIZCA ALINMIŞTIR.

Destek miktarı, firma başına 2.000,- TL ile sınırlı olmak üzere konaklama, ulaşım, fuar giriş ücreti ve tercüme hizmet bedellerinin %60’ını karşılamaktadır.

KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği’nden faydalanmak isteyen işletmelerin;

-          KOSGEB veritabanına kayıtlı olmaları (güncel KOBİ beyannamesi doldurarak),

-          Genel Destek Programı başvuru formu ve program taahhütnamesini Konya Müdürlüğü’ne vermeleri,

-          Yurt Dışı İş Gezisi Destek Başvuru Formu ile Konya Müdürlüğü’ne destek başvurusu yapmaları gerekmektedir ve bu işlemler çok kısa sürede tamamlanmaktadır.

Firmalardan İşletmenin SGK Borcu Yoktur Yazısı veya SGK ve / veya Vergi Borcu bulunması halinde Mahsup Dilekçesi talep edilecektir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN BELİRTİLEN WEB SİTESİNİ ZİYARET EDİNİZ VEYA BİZİ ARAYINIZ:

http://www.kosgeb.gov.tr => Destekler => Genel Destek Programı => Yurt Dışı İş Gezisi Desteği

İLAVE BİLGİ İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

Tel: +332 251 0670 / 154, 150

ÜCRET: İki kişilik Odada kişibaşı  : katılımcı sayısına göre maksimum 1.700,- EURO olacaktır.

Tek kişilik Oda farkı :250,-  EURO (Tek kişilik oda farkının KOSGEB tarafından desteklenmesi, kurumun inisiyatifindedir)

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER:

Ø  Konya çıkışlı Guang Zhou gidiş-dönüş THY uçak bileti, alan vergileri

Ø  Guang zhou – Pekin uçak bileti ve pekin - Şangay Hızlı Tren bileti

Ø  5 yıldızlı otelde 6 gece oda-kahvaltı konaklama

Ø  Havaalanı-otel -havaalanı transferi

Ø  Otel ile Fuar arası her gün transfer

Ø  Rehberlik Hizmetleri,- Seyahat Sigortası

Ø  ÇİN VİZESİ bu fiyata dahildir.

Ödeme koşulları: Ücretin 500,- EUR’u başvuru sırasında peşin olarak Odamıza ödenecektir. Bakiye ise seyahat öncesinde duyurularımıza bağlı olarak tamamlanacaktır. - Peşinat ödenmeden başvuru gerçekleşmiş sayılmaz.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI