2023’E 10 KALA AR-GE VE YENİLİKTE” KONYA, KARAMAN

TOPLANTIYA DAVET

“2023’e 10 KALA AR-GE VE YENİLİKTE”

KONYA, KARAMAN

(11 Eylül 2013)

Sayın Üyemiz,

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Bakanımız Sayın Nihat ERGÜN’ün katılımlarıyla gerçekleştirilen “Üniversite-Sanayi İşbirliği Bölgesel Toplantısı”na katılımlarınızı arz ve rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI
BAŞKANLIĞI

Tarih  : 11 Eylül 2013 – Çarşamba

Yer     : Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü

Süleyman Demirel Kültür Merkezi / 30 Ağustos Konferans Salonu

LCV   : Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü

Tel : 0.332.3217756-57-67

PROGRAM :

09.30 – 10.15             Kayıt

10.15 – 10.30             Tanıtım Filmi

10.30 – 11.30             Açılış Konuşmaları

Muammer EROL – Konya Valisi

Murat KOCA – Karaman Valisi

Nihat ERGÜN – Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı

11.30 – 14.30             PANEL : “2023’e 10 Kala, Ar-Ge ve Yenilikte Konya, Karaman”

(Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliğinde Sorunlar ve Çözüm Önerileri)

Moderatör

Prof.Dr.Ersan ASLAN – Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı

Panelistler

Prof.Dr.Hakkı GÖKBEL – Selçuk Üniversitesi Rektörü

Prof.Dr.Ömer TORLAK – KTO Karatay Üniversitesi Rektörü

Prof.Dr.Ahmet YILDIRIM – Karamanoğlu Mehmet Bey Üniv. Rektör Yrd.

Prof.Dr.Fatih Mehmet BOTSALI – Selçuk Üniversitesi

Memiş KÜTÜKCÜ – Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı