2. AR-GE PROJE PAZARI

Sayın Üyemiz;

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) koordinasyonunda, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) olarak “Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Sektöründe Ar-Ge Proje Pazarı”nın ikincisini uluslararası katılımlı olarak düzenleyecektir. Bu etkinliğe, ülkemizde ve yurtdışında faaliyet gösteren ve Kimya Sanayi ile ilgili araştırma ve geliştirme çalışmaları yürüten üniversiteler, enstitüler, özel ve kamu araştırma kurumlarının bünyelerinde görev yapan yerli/yabancı bilim insanları, kısa sürede katma değeri yüksek ürünlere dönüştürülebilecek veya mevcut üretim maliyetlerini düşürerek katma değeri arttırabilecek, projeler ile katılacaklardır.
İlaç ve Eczacılık Ürünleri, Boyalar ve Yapıştırıcılar, Plastik ve Kauçuk Malzeme ve Ürünler, Kozmetik, Sabun ve Temizlik Ürünleri ile Kimya Sanayi’nin Diğer alanlarında proje başvuruları kabul edilecektir.
Etkinliğe yapılacak proje başvuruları, kimya sanayimizin önde gelen meslek kuruluşlarının uzmanları, yenilikçi sanayicilerimiz ve sanayiye yönelik Ar-Ge konusunda bilinçli akademisyenlerimizden oluşan bir değerlendirme kurulu süzgecinden geçirilerek sanayiye uygulanabilirliği garanti altına alınacaktır.
18 ve 19 Eylül 2012 tarihlerinde İstanbul / Yenibosna’daki Dış Ticaret Kompleksi’nde proje sahibi yerli/yabancı bilim insanları ile sanayicilerimiz bir araya gelerek bilgi alışverişi yapabilecekler ve işbirliği sözleşmeleri imzalayabileceklerdir.

Detaylı bilgi ve başvuru şartlaır için www.kimyaargeprojepazari.org

Üyelerimizin bilgilerine saygılarımızla sunulur.

KONYA SANAYİ  ODASI BAŞKANLIĞI