15. MÜSİAD ULUSLARARASI FUARI KONYA B2B İŞ GÖRÜŞMELERİ VE GALA YEMEĞİ PROGRAMI

28 Kasım 2014, Cuma 09.30 – 14.00

MÜSİAD Konya Şubesi Konferans Salonu

Sayın Üyemiz;

MÜSİAD Genel Merkez tarafından düzenlenen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na katılmak üzere Fas, Tunus, İran ve Rusya’dan ülkemize gelen iş adamlarından oluşan 47 kişilik Alım Heyeti 28 Kasım 2014 tarihinde şehrimize gelecek ve Konyalı sanayicilerimizle iş görüşmeleri gerçekleştireceklerdir.

MÜSİAD Konya Şubesi ve Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliği ile gerçekleştirilecek olan iş görüşmeleri 28 Kasım 2014 Cuma günü MÜSİAD Konya Şubesi Konferans Salonunda 09.30 – 11.30 saatleri arasında yapılacak ve saat 13.00’te de Gala Yemeği programı gerçekleştirilecektir.

Girişimcilerimize potansiyel iş fırsatları ve yeni pazar imkânları sunması amacıyla düzenlenecek söz konusu görüşmelere Sağlık, Gıda-Tarım, Makine, Mobilya, İnşaat, Madencilik, Turizm, Enerji ve Tekstil- Deri sektöründe faaliyet gösteren Tunus, Fas, İran ve Rusyalı firmalar katılacaktır.

Söz konusu program kapsamında iş görüşmesi gerçekleştirmek isteyen üyelerimizin görüşme taleplerini iletişim bilgiler ile birlikte en geç 27 Kasım 2014 Perşembe günü mesai bitimine kadar musiad@musiadkonya.org.tr adresine iletmeleri rica olunur.