ÖN MUHASEBE EĞİTİMLERİNİ TAMAMLAYAN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

6.JPG (2.59 MB)

Konya Sanayi Odası, Uluslararası Gençlik ve Dayanışma Derneği (UGDD) ve Ahitürk Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi tarafından yürütülen Sosyo-Ekonomik Güçlendirme ve Sürdürülebilirlik Projesi kapsamındaki Ön Muhasebe Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını alan kursiyerler işletmelerle eşleştirilecek,  istihdam sağlayan işletmelere ise proje kapsamında maaş desteği verilecek.

Konya Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Ahitürk Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Sönmez, projeye destek veren UGDD’ye teşekkür ederek, kursiyerlere başarılar diledi. Konya Sanayi Odası’nın mesleki eğitimle ilgili önemli çalışmalar yaptığını, Ahitürk’ün de bu çalışmaların bir eseri olduğunu anlatan Sönmez, sertifikalarını alarak mesleğe ilk adımlarını atan kursiyerlere “eğitiminize bir yaşam boyu devam edin” tavsiyesinde bulundu.

Uluslararası Gençlik ve Dayanışma Derneği (UGDD) Genel Sekreteri Asuman Tongarlak ise, amaçlarının meslek eğitim fırsatı yakalayamamış insanların bu fırsatı yakalamalarına destek olarak sürdürülebilir bir istihdam ortamı oluşturmak olduğunun altını çizdi. Konuşmasında işbirliği için Konya Sanayi Odası’na teşekkür eden Tongarlak, merkezi Konya olan derneğin Türkiye’nin farklı illerinde çalışmalar yaptığını söyledi.

Ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.