KSO’NUN PROJESİ DÜNYA ODALAR YARIŞMASI’NDA FİNALİST

Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Direktörü Anthony Parkes tarafından Konya Sanayi Odası Projesi’nin finalist olduğu açıklandı.
Konya Sanayi Odası’na bir tebrik mesajı gönderen Parkes, “Dünya Odalar Yarışması’nda En İyi Ağ Projesi Kategorisi’nde Konya Sanayi Odası, Sırbistan Ticaret Odası, Dubai Ticaret ve Sanayi Odası ile Büyük Manchester, Hambantota Bölgesi Ticaret Odası finalist oldu. Bir sonraki en önemli basamak Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da 3-5 Haziran 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 6. Dünya Odalar Kongresi’nde tüm finalistler projelerini farklı çalıştaylarda dönemlerinde sunumlarını yapacaklar.”dedi.
Konya Sanayi Odası olarak bir başarıya daha imza atmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, “Konya olarak son yıllarda önemli başarılara imza atıyoruz. Bunu da Şehrimizde sağlanan birlik ve beraberliğe borçluyuz. Bu başarıların Konya’yı daha başarılı yarınlara taşıyacağından eminiz. Nitekim gelinen nokta azim ve kararlığının göstergesidir. Konya Sanayi Odası sadece sanayicimize değil, şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etmek için çalışmaktadır. İnanıyorum ki; Konya olarak bu yarışma da en iyi proje olarak ilklerdeki yerimize alacağız.”dedi.
Konya Sanayi Odası ise projesi’nin sunumunu 5 Haziran 2009 Cuma günü yapacak.
Dünya Odalar Yarışması sunumların ardından En İyi Sıra Dışı , En İyi Küçük İş, En İyi Uluslar arası ve En İyi Ağ Projeleri olmak üzere 4 kategoride  gerçekleştirilecek. 5 Haziran 2009 tarihinde yapılacak ödül töreniyle birinciler tüm dünyaya duyurulacak.