KSO YÖNETİMİ, VALİ AYDIN'I ZİYARET ETTİ

Konya Valisi Osman Aydın’ı, Konya Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil yeniden seçilmelerinin ardından Meclis Başkanı Ahmet Şekeroğlu, Meclis Başkan Yardımcıları M.Ali Korkmaz, Süleyman Temizci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahir Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Korkmaz, Veli Tekelioğlu, M.Ali Çiftçi, Ömer Saylık, M.Ali Acar ve İbrahim Bozkurt Çağlayan makamında ziyaret etti.
Konya Valisi Osman Aydın, KSO Meclis Başkanı Ahmet Şekeroğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Konya’da kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile karşılıklı dayanışma, birlik ve beraberlik içinde Konya’nın kalkınması ve gelişmesinde önemli adımlar atıldığını ifade eden Vali Aydın, sağlanan bu işbirliğinden de Konya’nın kazançlı çıktığını, elbirliği içinde güzel hizmetlere imza atıldığını vurguladı.
Yeni Yönetim Kurulu üyelerini tek tek tanıtan KSO Başkanı Büyükhelvacıgil, Konya sanayisindeki son gelişmeler hakkında da bilgi verdi.
KSO Yönetim Kurulu ve Meclisi olarak bundan önceki dönemlerde olduğu gibi birlik, beraberlik ve olgunluk içerisinde Konyalı sanayicilere hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Büyükhelvacıgil,  “Bizler sanayicimize elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Hedefimiz, birlik ve beraberlik içinde Konya ve sanayimizin gelişmesine katkı sağlamak.”dedi.