KSO VE ASELSAN KONYA’NIN 'GÜCÜMÜZÜ ARTIRALIM PROJESİ' TANITILDI

Konya Sanayi Odası ve Aselsan Konya işbirliğinde hayata geçirilen, ‘Gücümüzü Artıralım Projesi’ tedarikçi olma potansiyeli olan işletmelere tanıtıldı. Konyalı sanayici ve iş yeri temsilcilerinin katıldığı programda Aselsan Konya Tedarik İlişkileri Lider Mühendisi Murat Özen ve Tuba Kurt tarafından proje hakkında bilgiler verildi.

Aselsan Konya’nın bölgedeki tedarikçi gücünü artırmaya yönelik geliştirilen proje ile, Konya ve bölgesinin üretim, yatırım ve teknolojik gelişmişlik seviyesinin artırılması amaçlanıyor. Proje ile aynı zamanda Konya’nın tedarik ve tedarikçi yönetimi gücünün de artırılması hedefleniyor.