KONYA KONTEYNER KENT’İN 1. ETABI AÇILDI

Konya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası ve ilçe belediyelerinin katkıları ile Hatay’a kurulan Konya Konteyner Kent’in ilk etabının açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın töreninin ardından, Konya Konteyner Kent’te kalan depremzedeler ile birlikte iftar yapıldı.