KALKINMA YATIRIM BANKASI YÖNETİCİLERİ, KONYALI SANAYİCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Konya Sanayi Odası tarafından düzenlenen program kapsamında, Kalkınma Yatırım Bankası yetkilileri, Konyalı sanayiciler ve iş yeri temsilcileri ile bir araya geldi. Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı M. Zahid Çatlı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Kalkınma Yatırım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Seçil Kızılkaya Yıldız ve beraberindeki heyet, faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verirken, Konyalı sanayicilere hangi alanlarda destek verebileceklerine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya KSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Küçükhemek, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Özen, Mehmet Kaçmaz ve Kemal Özarpa ile sanayiciler ve iş yeri temsilcileri katıldı.