“HİZMET ETMEYE GELDİK”

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı makamında ziyaret etti.

KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’a, Konya’da görev yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Konya sanayisi ve ekonomisi hakkında da Emniyet Müdürü Namal’a bilgi veren Başkan Büyükhelvacıgil, sanayi şehri Konya’nın aynı zamanda huzur şehri olduğunu ve bunda da en büyük paylardan birinin emniyet teşkilatına ait olduğunu kaydetti.
“Hizmet etmeye geldik” diyen Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Konya halkının huzur ve güvenliği için en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirtti.
Üretim ve istihdam adına atılan tüm adımların ülkemiz ve milletimiz için büyük önem taşıdığına değinen Emniyet Müdürü Namal, “Konya sanayisi bugün motor sanayidir. Konya, sanayi için çok uygun bir altyapıya sahip.”dedi.
Namal, sorunların çözümü noktasında kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile birlikte hareket edeceklerini sözlerine ekledi.
Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı, KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Tahir Şahin, Hüseyin Tosunoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Korkmaz, Mehmet Çolak, A.Rifat Hekimoğlu, Mustafa Veli Tekelioğlu, İbrahim Bozkurt Çağlayan ve Ömer Saylık ziyaret etti.