BAŞKAN KÜTÜKCÜ, KULEKON’UN LANSMANINA KATILDI

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü, Konya OSB’de faaliyet gösteren Arnikon Mühendislik tarafından geliştirilen Kulekon’un lansmanına katıldı. Lansman töreninde konuşan Kütükcü, Konyalı firmaların başarılarıyla onur duyduklarının altını çizerek, Arnikon’un tüm yönetici ve çalışanlarını tebrik etti.

Konuşmasında Konya Organize Sanayi Bölgesi’nin (KOS) sanayicilere verdiği hizmetlerden de bahseden Kütükcü, KOS’un 23 milyon metrekare büyüklükle Türkiye’nin 3. büyük OSB’si haline geldiğini vurgulayarak şunları söyledi: “İnşallah 6. Kısım Genişleme Bölgemizle birlikte Türkiye’nin en büyük ikinci OSB’si olacağız. Şu an bu alanımızla ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan kesinleştirme yazısını aldık. Her zaman yanımızda olan Sayın Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Birlikte Konya’yız anlayışıyla yaptığımız bu tür çalışmalarımızdan güzel sonuçlar alıyoruz. Konya’mıza hayırlı olsun.”

Firmalarımızın başarıları ile gurur duyuyorum

Arnikon Mühendislik tarafından geliştirilen Kulekon’dan da övgüyle bahseden Başkan Kütükcü, “Gezer vinç, portal vinç, proses vinç ve vinç setleri ürün gruplarında  önemli üretimleri bulunan, daha önce de birçok başarılı mühendislik projelerine imza atmış güzide bir firmamız. Bugün de görüyoruz ki, yaptığı yeni çalışmalar ve AR-GE faaliyetleri ile hem Konya’mıza hem Türk sanayisine çok önemli katkılar vermeye devam ediyor. Tamamen yerli ve milli imkanlar ile geliştirilen, asansör boşluğunda yükselebilen kule vinç sistemi Kulekon da Arnikon firmamızın adeta bir başyapıtı gibi. Bu şehrin Sanayi Odası Başkanı ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı olarak her şeyden önemlisi bu şehrin bir evladı, sanayicisi olarak firmalarımızın bu başarıları ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kulekon’un tanıtımı yapıldı.