BAKAN IŞIK, KOS’TA SANAYİCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

KSO’nun 40’ıncı Yıl Sanayi Gecesi için Konya’ya gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Konsan Sanayi Sitesi ve Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayicilerle bir araya geldi. KONSAN’da kar yağışından zarar gören firmaları gezen Işık, ardından Konya OSB’ye geçerek PAKPEN’de işçilerle öğle yemeği yedi. IŞIK, öğle yemeğinin ardından Konya OSB’de panaromik bir gezi yaptı, Konya Sanayi Odası tarafından yapılan Türkiye’nin bölgesel nitelikteki ilk inovasyon merkezi İnnopark’ı gezdi. İnnopark gezisinin ardından KOS Bölge Müdürlüğü’nde sanayicilerle bir araya gelen Bakan Işık, burada sanayicilerin sorularını cevapladı. Bakan ışık, Konya’nın gelişimini Türkiye’ye örnek göstererek, “Konya’nın gelişim hamlelerini görmekten büyük memnuniyet duyuyorum” dedi. Toplantının ev sahipliğini yapan Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü ise,  bir sunum yaparak Konya sanayisi ve organize sanayideki gelişmelerle ilgili bilgi verdi.