14. ULUSLARARASI KONYA TARIM FUARI AÇILDI

Konya 14. Uluslararası Tarım Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı açılışı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleşti. Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Ziraat Bakanı Abdulstar Majid, Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Irak Türkmen Bölgesi Milletvekili Aydın Maruf, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik ve çok sayıda davetli katıldı.

Konuşmaların ardından Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve beraberindeki heyet, fuara katılan firmaları ziyaret ederek, katılımcılara başarılar diledi. 21 ülkeden bin 200 markanın katıldığı fuara 350 binden fazla ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Fuar, 23-27 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.