KSO, meslek komitesi toplantılarının 8.'si gerçekleştirildi

Konya Sanayi Odası tarafından başlatılan meslek komitesi toplantılarının 8.'si gerçekleştirildi. Orman ürünleri, mobilya, kağıt, matbaa ve basım sanayi sektörlerinin oluşturduğu 8. meslek komitesi üyesi sanayicilerin katılımı ile yapılan toplantıda Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, KSO'nun pandemi döneminde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bu dönemde sanayicilerden gelen sorunların TOBB başta olmak üzere ilgili kurumlara iletildiğini ve sorunların büyük çoğunluğunun çözüme kavuşturulduğunu aktaran Kütükcü, sanayicilerden gelen taleplerin takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Veli Tekelioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Yaman'ın da katıldığı toplantıda, sektör sanayicileri sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.