YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİM PROGRAMLARI

Uluslararası Katılımlı

Sayın Üyemiz,

Odamızda aşağıda belirtilen konularda eğitimler verilecektir. Konya Sanayi Odası ve Türk Standardları Enstitüsü ile müştereken düzenleyecekleri eğitim programlarından katılmak istediğiniz eğitimleri işaretleyerek Odamıza 248 93 51 nolu faksına fakslamanızı ya da dticaret@kso.org.tr adresine e-posta olarak göndermenizi rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

TARİH

EĞİTİM PROGRAMI

ÜCRETİ (TL)

17-18 Şubat 2020

FSSC 22000 GIDA GÜVENLİĞİ SİSTEMİ VERSİYON 5 EĞİTİMİ

700

Yukarıdaki yapılacak eğitimler, talep sayısı en az 10 kişiyi bulunca açılacaktır.

PROGRAM:

09:00 – 12.00   Eğitim

12:00 – 13.00   Yemek Arası

13:00 – 16.00   Eğitim

YER: Konya Sanayi Odası Eğitim Salonu

NOT: Eğitim ücreti KSO veznesine elden veya T.İş Bankası A.Ş. Büsan Şubesi 91033 nolu hesaba en geç eğitimlerden 5 gün önce mesai bitimine kadar ücretinin yatırılması (Kesin kayıt ücret yatırıldıktan sonra yapılacaktır.) ve bankaya yatırılan dekontun ise 2489351 numaraya fakslanması gerekmektedir.  Eğitim sonunda katılımcılara TSE katılım belgesi verilecektir. Katılımcı sayısı 29 kişi ile sınırlı olup, başvuru tarihine göre listeler belirlenecek, sayının yetersiz olması durumunda ise eğitim tarihleri ertelenecektir. (Ücrete yemek ve dokümanlar dahildir.).

EĞİTİMCİ KATILIM FORMU

Firma Unvanı                         :

Katılımcıların Adı ve Soyadı

Katılımcı Cep Telefonu           :

İş Tel

Eğitimler ile ilgili bilgileri Odamız personeli Dış Ticaret Memuru Aysun UYSAL’dan (2510670 dahili:114) öğrenebilirsiniz.

Kayıt Formu 100 TL