KONYA SANAYİ ODASI’NDAN VALİ’YE ZİYARET

Konya Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanı ile üyeleri Konya Valisi olarak atanan Atilla Osmançelebioğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Vali Çelebioğlu “Konya çok özellikli bir şehir. Amacımız birlik ve beraberlik içinde hak, hukuk ve adalet çerçevesinde ihtiyaç duyulan hizmetleri layıkıyla yerine getirebilmektir” dedi. Ziyaret sonunda Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Konya Sanayisi ve Organize Sanayi Bölgesi’ni anlatan bir dosya sundu. Konya sanayisi ve ekonomisi hakkında bilgi veren Başkan Büyükhelvacıgil, Konya’ya bugüne kadar güzel hizmetlerin yapıldığını belirterek, “Bu hizmetlerin Sayın Valimizin öncülüğünde daha üst seviyelere çıkacağına inanıyoruz.”dedi. Bütün kurumlara ellerinden gelen desteği vereceğini söyleyen Vali Çelebioğlu, “Konya benim memleketim. Bu kente hizmet etme imkanı bulduğum için büyük mutluluk duyuyorum. Birlik, beraberlik içinde şehrimize en güzel hizmeti vermeye çalışacağız.”dedi. (KSO BASIN BÜROSU)