KSO, ÖRNEK SEÇİMLE SANDIK BAŞINA GİTTİ

Konya Sanayi Odası, seçimleri örnek bir atmosfer içerisinde gerçekleştirildi. Konya Bera Otel Kubbeli Salonu’nda gerçekleştirilen Konya Sanayi Odası seçiminde 1.152 üye 21 meslek komitesini ve meclis üyelerini seçmek için sandık başına gitti. KSO Başkan Adayı Tahir Büyükhelvacıgil’in tek liste halinde girdiği seçime mevcut Başkan Ahmet Şekeroğlu’da Meclis Başkan Adayı olarak seçime girdi. Şeffaf sandıklarda oy kullanan sanayiciler, KSO Başkanı Ahmet Şekeroğlu Ambalaj Sanayi Sektörü Meslek Grubu olan 7 Nolu Sandıkta, Başkan Adayı Tahir Büyükhelvacıgil’de Muhtelif Gıda Sektörü Grubu’nun yer aldığı 3 Nolu Sandık’ta oy kullandı. Mevcut Başkan ve Başkan Adayı her iki sandıkta da el ele oy kullandılar Başkan Adayı Büyükhelvacıgil, “Türkiye’ye örnek bir seçim oldu. Bundan sonra daha güzel şeyler olacağını ümit ediyorum. Konya ve Türkiye için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sanayicilerimize teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”dedi. KSO seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Ahmet Şekeroğlu, “Bu seçimi 5.5 yıldır yaptığımız çalışmaların bir ödülü olarak görüyorum. Bu kadar dostane ve güzel bir ortamda seçim yapmak herkese nasip olmaz. Bu seçim bizi duygulandırdı. Tüm sanayicilerimize teşekkür ederiz.”diye konuştu. KSO seçimlerini Konya Valisi Ahmet Kayhan, milletvekilleri, oda başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve protokol üyeleri de izledi. (KSO BASIN BÜROSU)