II. TSK Malzeme Sergisi ve Ankara Sanayi Fuarı (ANSAF 10)

Ankara Sanayi Odası ve T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı işbirliği ile 01 Ekim-10 Ekim 2010 tarihleri arasında savunma sanayimizin, ülkemiz ihtiyaçları doğrultusunda yönlendirilmesi ve bu alanda mümkün olduğunca dışa bağımlılığın azaltılması ve ihracatın ithalatı karşılama oranının artırılmasına yönelik "II. TSK Malzeme Sergisi" düzenlenecektir.

Söz konusu sergi kapsamında; Türk Silahlı Kuvvetleri nin (TSK), ihtiyaçla doğrultusunda alımını yapmakta olduğu yaklaşık 10.000 adet lojistik ürünün sergilenerek yerli üreticilerimize tanıtılması böylelikle söz konusu ürünlerin yerli sanayimiz tarafından üretilebilmesine imkân tanınması amaçlanmaktadır.

Sergiye paralel olarak ANKARA SANAYİ FUARI (ANSAF 10) 1-5 Ekim 2010 tarihleri arasında, Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi nde, Ankara Sanayi Odası ve  Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. işbirliği ile düzenlenecektir. Bu fuara öncelikle Savunma Sanayiine yönelik üretimleri ve üretim kabiliyetleri olan firmaların katılımı hedeflenmektedir. İlk defa gerçekleştirilecek olan "Ankara Sanayi Fuarı", ülkemizin sanayi potansiyelinin görülmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

Katılım ve ayrıntılı bilgi için ;

S. Aybars ERDEMLİ

0312 41712 00 / 1210