Konya Teknokent Patent Destek Programı-PADES

Sayın Üyemiz;

Türk Patent Enstitüsü ve Konya Teknokent işbirliği ile düzenlenen, Türk Patent Enstitüsü uzmanlarınca patent mevzuatı, patent tescil prosedürü, patent teşvikleri, Internet üzerinden patent araştırması, patent haklarının etkin kullanılması ve patent bilgisinin stratejik kullanımı konularında bilgilendirme sunumu yapılacak olan, konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin TPE uzmanları ile ikili görüşme yapma fırsatı bulacakları, Konya Teknokent’teki firma ve araştırmacılar ile Selçuk Üniversitesindeki öğretim elemanlarının patent başvurularına teknik ve parasal destek sağlamak amacıyla uygulamaya konulan "Konya Teknokent Patent Destek Programı-PADES"in tanıtımının yapılacağı PATENT GÜNÜ” 17 Haziran 2010 saat 11:00’de Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Konya Sanayi Odası Başkanlığı

Tarih: 17.06.2010

Yer : Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonu