ULUSLARARASI KONFERANS [The Fiber Society Spring 2010 International Conference on Fibrous Materials]

Uludağ Tekstil İhracatçı Birlikleri ve BUTEKOM Ar-Ge Merkezi'nin işbirliğinde 12-14 Mayıs 2010 tarihinde, Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde "The Fiber Society Spring 2010 International Conference on Fibrous Materials" adlı uluslararası konferans düzenlenecektir.

1941 yılında ABD'de lifler, lif esaslı ürünler ve lifli materyaller ile ilgili bilimsel bilgi ve çalışmaların ilerlemesi ve gelişmesini teşvik etmek amacı ile bilim adamlarınca kurulan "The Fiber Society" kuruluşu, kar amacı gütmeyen bir dernek olup, yılda iki kez olmak üzere teknik toplantılar düzenlemektedir. The Fiber Society kuruluşu, 139.teknik konferansının ilk defa Türkiye/ Bursa'da gerçekleştirilmesine karar vermiştir.

"The Fiber Society"nin teknik toplantılarına katılım, bu alana ilgi gösteren tüm katılımcılara açıktır. Yurtdışından katılım sağlayacak olanlardan 400 USD katılım ücreti alınacak olup, Türkiye'den katılımı teşvik etmek amacı ile konferansa katılım ücreti 100 USD (150 TL) olarak kabul edilmişdir. Sözkonusu etkinliğe sunumları ile katılan akademisyen ve araştırmacıların katılım ücretlerini USD olarak doğrudan The Fiber Society hesabına, dinleyici olarak katılacak akademisyen, araştırmacı ve diğer sektör paydaşlarının katılım ücretlerini ise aşağıda belirtilen hesaba TL olarak yatırmaları gerekmektedir.

Bilgileri ile 12-14 Mayıs 2010 tarihinde Bursa'da, Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde ekli program çerçevesinde gerçekleştirilecek olan "The Fiber Society Spring 2010 International Conference On Fibrous Materials" Konferansına katılacak kişiler, katılım teyitlerinin uygung@uib.org.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.